Lacetans 3×3

El Lacetans 3×3 és l’esdeveniment resultant de la combinació de dos factors dels que ens sentim ben orgullosos.

Primer de tot, el CP Manresa hem estat interessats des de sempre en realitzar algun tipus d’acció solidària per fer del club alguna cosa que vagi més enllà de la ‘simple’ pràctica esportiva, demostrant uns valors i un compromís amb la nostra societat.

Per una altra banda, ens sentíem molts atrets per l’ambient festiu i divertit de la modalitat 3×3, al mateix temps que crèiem que podíem aportar el nostre propi segell a un esdeveniment d’aquest tipus.

La connexió dels dos conceptes va ser molt ràpida, i amb el torneig que organitzem s’ajunta la diversió del format 3×3 i demostrem la cara més solidària del món de l’hoquei.

Després de valorar diferents opcions vam optar per la fundació La Marató de TV3.  D’aquesta manera, el Club Patí Manresa fa una donació a La Marató provinent dels ingressos de les inscripcions i de les activitats paral·leles (bar, rifes, etc.)

La idea és que l’aportació dels participants no sigui considerada com una simple inscripció, sinó com la donació a una causa solidària, i que permet gaudir d’una jornada de bon ambient, gaudint del vessant més espectacular de l’hoquei: el joc d’atac, la intensitat i l’emoció.

Ja treballem en la pròxima edició … us hi esperem !!