Lacetans 3×3

Benvolguts companys i simpatitzants del Club Patí Manresa,

Després de dos anys d’aturada forçosa estem d’enhorabona: tenim el goig d’organitzar de nou el ‘Torneig Solidari Lacetans 3×3’. Serà el pròxim 6 de juny, dilluns festiu a Catalunya.

Els veterans coneixeu bé l’èxit i consolidació de les edicions anteriors, amb esportistes de totes les edats provinents d’arreu de Catalunya. Pels nous, us en fem cinc cèntims.

L’origen dels “Lacetans” és l’associació de dos desitjos que al Club Patí Manresa ens venen de lluny. Primer de tot, realitzar alguna acció solidària per fer del club alguna cosa més que un lloc a on ‘només’ s’hi realitzés una pràctica esportiva. I per una altra banda, atrevir-nos a organitzar un torneig 3×3, una modalitat molt atractiva i en la que creiem que podíem aportar el nostre propi segell.

Entrem en la cinquena edició i any rere any la resposta cada vegada és més reeixida, tant en nombre de participants com en el nivell dels equips inscrits.

La novetat d’aquesta edició és que fem un gir en la filosofia de la col·laboració. La motivació és causada per la situació general que ens toca viure, enmig de crisis sanitàries, socials, humanitàries, econòmiques, etc. i que posen al descobert la gran fragilitat i vulnerabilitat de moltes persones del nostre entorn que es troben en situacions molt complicades.

Davant d’aquesta realitat, hem decidit ampliar el punt de mira i engegar una ronda de col·laboracions dedicant el torneig cada any a una organització solidària diferent.

Aquesta nova dinàmica ens ha fet posar l’atenció en una de les situacions que més ens colpeixen a tots: les cues de la fam. Així doncs, enguany orientarem la nostra col·laboració a la Fundació del Banc dels Aliments.

El Banc dels Aliments és prou ben conegut per tothom: una fundació independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, que té com a objectius lluitar contra el malbaratament dels aliments i la pobresa alimentària, fent arribar aliments a persones en situació de precarietat del nostre entorn.

En conclusió, enguany la inscripció dels equips consistirà en una donació a la campanya de recollida col·lectiva creada expressament per als Lacetans a la web oficial del Banc dels Aliments.

Us hi esperem a tots!!.

Accediu aquí al la web del torneig